Hey jij daar,
Wat denk jij wel niet?
Jij bent echt helemaal gaar
in je hoodf ben je gewoon jaloers
dus daarom maak je mij kapot
ik mag van jou niet meer kome!!
En ik ga jou straks helemaal dwars bomen!!
Gewoon dat jij gewoon even voelt
wat jij bij mij bedoelt
het is je eigen schuld
dus flikker je zelf maar lekker op
ik wil je niet tegen komen want,
dan ga ik me op jou afstomen
Ik houd me groot
maar je hebt me nu echt kwaad gemaakt
de leugens die jij vertelde om zelf beter
te zijn dat is pas echt Ffout
dan mij die jalozie van jij is te erg
jij bent echt gewoon knettergek!
maar nu weet ik het zeker !!!
:@:@