Spikey, mijn droom!!
Mijn allergrootste droom is een Jack Russeltje,
Ik zie het al voor me, ik samen met mijn hondje!
Zo'n lief wit bruingestipt hondje wat vraagt om aandacht,
Spikey is de naam die ik al lang heb bedacht!
Ik zou hem goed verzorgen en lange wandelingen maken,
Ook zouden we spelen totdat we helemaal moe raken.
De grootste kameraden zullen wij zijn,
Lekker knuffelen,zo lief en schattig klein.
Mijn steun en toeverlaat die mij nooit in de steek laat,
Ik kan van je op aan ondanks dat je niet terug praat.
Maar dat geeft niet, want je bent mijn hondje,
Rood zakdoekje om je hals en waggelend met je kontje.
Bij deze gedachte smelt ik weg en kan ik alleen maar hopen,
Dat ik ooit eens echt met mijn Spikey door het bos kan lopen!!
Of naar het strand samen lekker rennen en aporteren,
Zulke dingen zal ik je allemaal gaan leren.
Deze wens heb ik en die kan niemand mij ontnemen,
Maar voorlopig zal ik met mijn Teddy-Jack genoegen moeten nemen.