we zijn net bloedverwnaten
toch ben ik blij dat we het niet zijn
want anders had ik nu nooit bij jou
kunnen zijn
ik staar diep in de ogen van die ene waar ik
van hou
ik staar naar buiten en zie de druppels van
de dauw
ik loop weer naar het bed om in je armen te liggen
dan ligt er een briefje ik hou ook van jou
doeloos kijk ik in het rond opzoek naar
mijn man
ik weet niet waar je gebleven ben ik weet
niet of dit kan
toch blijf ik terug komen naar die ogen
die ogen die de tranen van mij drogen
ik lig weer in bed
en het valt me op dat ik niks aan heb
jij maakt me dingen doen vergeten
terwijl ik juist bij jou alles weer wil
weten
ik lig op bed en denk aan jou
en vraag me af waarom ik van je hou