eenzaam voel ik me
te midden van de drukte
lichtelijk emotioneel
en even uit evenwicht
'slik' ...
en voel een brok in mijn keel
als ik over je praat
sta ik niet altijd stil
bij de dingen die ik heb meegemaakt
met jou..
jij hebt mij soldaat gemaakt..
dit was weer zo'n avond
waarbij herinneringen
boven kwamen
en ik moest denken aan
jou gehoorzamen
en je foute toenaderingen..
dit was weer zo'n avond
waarbij de pijn stak
recht in mijn hart
zodat ik niks meer uitsprak
omdat jij alles hebt afgevlakt..