Het was echt,
al leek het een droom
dat dit ooit zou gebeuren
het was een droom als
leven in een tuin vol geurige bloemen
een droom als m'n trouwdag
een droom waar van ik hoopte ooit te komen
en nou is het gebeurt...alleen....
die droom hij vertrok weer
maar je moet geloven.....mijn wens is uitgekomen
we hadden samen een geweldige dag
spijt krijgen zal ik niet doen
en zal verlangend wachten op jou volgende zoen.....