Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Let me go
We didn’t have the strength
To let our dreams come true
I just can’t live with that
So now I’m leaving you
Maybe it would have been different
If we had noticed it before
But it wouldn’t have protected us
And now it hurts me even more
Go on living your life
Don’t think of me too much
You’ll find someone else
In our hearts we’ll always keep in touch
So please let me go now
Don’t ask me to stay
It really is too late now
I’m moving away
Reacties op dit gedicht
gedichten-freakje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Guppie
:
Vrijdag, maart 01, 2002 12:13
Iemand laten gaan doet pijn. Maar soms is het de beste beslissing. Sterkte ermee!!
Over dit gedicht
Auteur:
gedichten-freakje
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
01 maart 2002
Thema's:
[Relatie]
[Verdriet]