Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
bedacht schilderij
jij etste zoveel,
mooie opening
waar ik me in wring
en je dacht groot genoeg
voor ons
wij samen, allebei
wat gemaakt werd
schoof je stiekem steeds
iets verder van mij
ik had ideeen over
maar spinsels
niets verder dan beginsels
zouden dus eindigen
in het niets
niemand blijft om
na te denken, uit te tekenen
en ons waar te nemen
ik was blind, heet dat dom?
Reacties op dit gedicht
G. de Zwager vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dekster
:
Dinsdag, oktober 10, 2000 22:23
Ik ben inder de indruk zwagertje!! Ik hoop je snel wer een keer te spreken!
Over dit gedicht
Auteur:
G. de Zwager
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[JIJ]