Baby,
.
Twee glinsterende ogen.
Een lachende mond.
Een paar grijpende handjes.
Trappelende voetjes.
En een hoog kirrend stemmetje.
Een moeder die zich over het wiegje buigt.
.
Iedere nacht wakker.
20 keer de fles.
Stinkende luiers.
Elke keer gehuil.
Geen moment meer rustig.
Nooit meer zonder zorgen.
God wat ben ik gelukkig
.
Anders.