Waarom zien wij nu echt geen uitweg meer
Waarom kunnen wij het niet proberen nog 1 keer
Waarom wil je mij niet redden nu ik langzaam wegglij
Waarom laat je me nu toch vrij
Waarom zie je niet dat ik je hulp vraag
Waarom zie je niet dat ik niet alleen maar klaag
Waarom denk je mij niet gelukkig meer te kunnen maken
Waarom denk je dat het mij niet meer zou raken
Waarom is houden van niet meer genoeg voor jou
Waarom laat je mij nu alleen staan in de kou
Waarom zie je niet dat ik dit niet wil
Waarom hoor je toch niet mijn gil
Waarom moet het nu toch afgelopen zijn
Waarom? Had jij het dan ook niet fijn?