Onverwacht bezoek
Ineens krijg ik de geest
Lang ben ik niet bij je geweest
Een onverwacht moment dient zich aan
Ik besluit om naar je toe te gaan
Via de telefoon laat ik het je weten
Een dik uur moet ik rijden, we zitten allebei te zweten
We spreken af op onze bekende plek
Zo’n moment met jou is echt te gek
En ook al duurt het bezoek aan jou maar korte tijd
We hebben het nodig dat weten we allebei geheid
We zoenen, huilen en praten
Een korte tijd van de wereld verlaten
Lieve Cathy, wat ben ik blij dat ik ben gegaan
We kunnen er allebei weer een poosje tegen aan
We zien elkaar heel gauw weer
En dan wat langer dan deze keer
Je bent mijn allerliefste vrouw
En laat je via deze weg nogmaals weten, dat ik heel veel van je HOU.