Heb veel fouten gemaakt
In jullie ogen
het is niet waar
Ben ik dan echt nooit gemogen..
Wat is er toch met jullie gebeurd
de laatste jaren..
wat heeft jullie tot zo gemaakt
dan jullie me zo hebben geraakt..
waarom hebben jullie dit willen bereiken
dat ik nu kapot ga
van alles wat er met me gedaan is
Liefde die ik heb gemist
wil jullie terug hoe jullie waren
voor mij bestonden toen niet deze gevaren
ik wil niet bang zijn voor me ouders
ik wil niet meer dat ze weer opnieuw beginnen
oh wat is er toch met jullie gebeurd
Waardoor me leven kapot gaat
Jullie willen dat ik met jullie praat
Maar ik kan het gewoon niet meer
Me gevoel over jullie doet me zeer
Ik zal alleen maar meer kapot gaan
Want ik word toch genegeerd
Er word toch niks op mij uitgedaan
Echt ik wil het nog langer aan kunnen
Ik wil niet nu kapot gaan
Nee alsjeblieft niet nu nee nooit..
(laatste keer was 6 weken geleden lichamelijk,hoop dat het voor altijd stopt.. geestelijk hoop ik dat het stopt,heel graag morgen al..)