Ik weet niet of je het weet,
maar vanaf de eerste keer dat ik je zag
veranderde alles vanaf die dag
en kreeg ik het van binnen heet
Ik wist niet dat het liefde was
dat had ik later pas door,
maar toen was iemand anders mij voor
Iemand van een ander ras
Ik had de hoop al opgegeven
Totdat jij het uitmaakte met haar
Het duurde een hele jaar,
maar nou kan ik jou mijn liefde geven
Ik hou van jou
Hou jij van mij
of is alles voorbij
en laat je me staan in de kou