Ik ben een arm om je heen en een troost als je verdrietig bent.fluister lieve woordjes in je oor waar je van houd en de betekenis goed van kent.ik til je op als je even bent gevallen.zeg dat mijn liefde voor je groot is en niet uit te drukken is in getallen.langzaam bespeel ik de snaren van de liefde heel teder en zacht.ik blijf wachten op je tot je zegt blijf bij me vannacht.maar blijven bij je zal ik nooit en vertrekken in het geniep.mijn verdwijning en geen gehoor doen in je snijden tot op het bot zo diep.
ik sleep je mee naar een plek waar alles mooi en onwerkelijk lijkt.waar het gras groen is en de zon altijd aan de hemel reikt.
maar ik ben een acteur en illusionist die maar een kort moment van liefde wil proeven.totdat ik voldaan ben en mijn liefde in wilgen wil vast schroeven.en op weg ben om opnieuw een hartje even te winnen of stelen.
omdat ik alle liefdesinstrumenten in mijnleven wil bespelen.