Niemand voelt of ziet wat ik voel,
verdriet.
Ooit zal jij en jij beseffen
dat het leven toch zo kort is.
Verlangen naar iets beters,
is tijdverspilling.
De toekomst afwachten,
is wachten op de dood.
Ja, ooit zal jij en jij beseffen
dat het leven toch zo kort is.