Vaak heb je zo'n apart gevoel,
binnen in je, je weet wat ik bedoel.
Soms is het een gevoel van liefde,
soms ook van haat.
Soms een gevoel, zo heel speciaal,
waardoor de wereld even stille staat.
Gevoelens... Vaak houd je ze voor jezelf,
wil je dat niemand ze ziet.
Zoals gevoelens,
van pijn en verdriet.
Maar weer andere gevoelens,
daar loop je graag mee te koop.
Ze brengen je geluk, geluk dat je wil delen,
zoals.. verliefd zijn, een huwelijk of een doop.
Maar wat je gevoelens ook zijn,
soms maken ze je ook gewoon verward.
En dat maakt gevoelens,
juist zo heel apart.