Ik heb geen liefde voor mijn vader want hij was er niet.
Ik heb nooit gehuild om hem want, ik ken hem niet.
Want, mijn haat staat me niet toe iets te voelen voor een vreemde.
Ze zeggen dat dat verkeerd is en dat ik hopeloos ben.
Maar ik zocht een vader figuur en hij was er niet.
En ik hing rond met gansters en ook al verkochten ze drugs,
Ze gaven mij liefde alsof ik hun broertje was.
ik kwam in problemen en ging toen echt verkeerd.
Ik ben niet schuldig want, ik heb er nooit iets kwaads in gezien.
En het voelt goed om veel geld te hebben.
En nu betaal ik de rente met liefde omdat, ik weet dat de rente afneemt.
En toen jij in een dal zat, dacht je aan mij.
Je liet me nooit alleen want, je dacht aan mij.
En nu zie ik je thuiskomen wanneer je uit je werk komt.
Jij in de keuken eten aan het klaarmaken.
Gewoon doen wat je kan.
En je maakt iedere dag een wonder, gewoon omdat je er bent.
En zelfs nu is de weg moeilijk, maar je staat er niet alleen voor.
je probeert een slechte jongen groot te brengen.
En ik kan niets bedenken om je te bedanken, omdat je aan me dacht.
Maar mijn plan is om je te laten zien dat ik je begrijp.
Mama weet je niet dat ik van je hou?
lieve mama, plaats mij niet boven je.
Lieve mama weet je niet dat ik van je hou?