tussen die muren van verwarring,
iets dat me tegenhoud om gelukkig te zijn.
weg willen, niet wetend waarom.
waarom weg willen uit deze wereld met jullie,
ik hou van jullie.
en toch, voel ik het langzaam aan binnen glippen.
weg willen uit die gedachten.
weg willen uit het mij zijn
en op die zelfde moment blij met wie ik ben
écht weg willen dit maal
pijn die in mijn hand sluipt
pijn die ik geef
niet weetend waarom
weeral niet
zo veel angst, zo veel verwarring, zo veel te veel
en toch zo veel gelach, zo veel geluk, zo veel liefde
waar eindigt het voor mij?