Als ik geef, geef ik in overvloed
Mijn daden afgestemd op mijn behoefte
Ik doe het nooit omdat het moet
Het is gewoon de veelzijdigheid
Afgestraft door de bedroefde
Die ziet, de eigen realiteit
Maar als ik geef, geef ik in overvloed
En als ik geef, dan leef ik goed