Liefde is een breed begrip….
Rood en stralend is haar kleur
Warm en zoet zo is haar geur
Zwoel en zacht is haar blik
Maar zo breed is haar begrip !!
Want ze kan prikken als doornen
En bitter smaken als azijn
Ze kan liefde geven maar….
ook onnoemlijke pijn
Wacht op DE liefde….
Zij zal niet steken maar stralen als ze naar je lacht
Wacht op de liefde die op jou wacht.
Ze is moeilijk te omschrijven
Niet in woorden uit te drukken
Zij is niet als een roos die zich onbeschaamd laat plukken
Zo breed is haar begrip….
Zij is niet te omvatten, niet in woorden nog in zinnen
Verover haar, vecht en strijd voor haar
Als zij DE voor jou bestemde liefde is
Zal ze je onvoorwaardelijk beminnen !
Liefde is……….