Wolken schieten voorbij aan de horizon.
Hemel strak blauw.
Eindelijk verdreven die ijzige kou.
Na een periode van donkere wolken.
Vallen eindelijk de
zonnestralen weer naar benee
Heb wel zin in een reisje.
Wie gaat er met me mee ??
Varende over zee trotseren we de golven.
Het weer is onstuimig, en ook heel mooi.
We worden onder het water bedolven
Eindelijk , na vele weken dobberen
zijn we aangekomen op onze bestemming
Beide handen verbonden
met vele meters verband
Zitten we eindelijk
op een onbewoon eiland
Genietend van het tropische klimaat
Heb je geen idee, hoe het nu verder gaat.
Het leven is net een paradijs,
je bent heel tevree
Wie heeft er ook zin in
en gaat met me mee ????