Mon Dieu
Mon Dieu, U weet, ik ben apathisch
een beetje gestoord, en wat statisch
Maar ik ben een goed mens, U weet
Zo goed dat ik soms mijzelf vergeet
Maar Mon Dieu, zegt U nou even,
Of ik op deze voet verder kan leven
Ik weet, ik ben al bijna tachtig
Mon Dieu, het leven was prachtig
Maar wat als ik honderd en tachtig word
Mon Dieu, ik heb adem tekort
Mon Dieu, mijn bekken is ontwricht
Bezweken onder mijn levensgewicht
Mon Dieu, laat toch eens van U horen
Mon Dieu, ik voel mij als herboren