Vaarwel..
Rust in vrede..
Ik neem afscheid van je..
Ik zal je nooit meer zien,
Ik zal je stem nooit meer horen..
Ik zal je nooit hoeven troosten..
Je zal nooit meer naar mij hoeven luisteren..
Ik zeg vaarwel,
Een laatste groet..
Nooit meer zal ik je horen of zien..
Maar ik heb er vrede mee..
Je zal opnieuw beginnen..
Misschien komt alles goed..
Misschien zal je boeten voor je daden..
Maar nu heb je rust..
Leer eerst maar weer lopen en praten..
Dan pas komen de aardse problemen weer naar je toe..
Vaarwel..
Zeg ik met tranen in mijn ogen..