''WITH LOVE''
Hoe bedoeld?
als liefde, of vriendschap?
wees alsjeblief iets duidelijker,
want ik raak verward
de woorden die jij zegt,
de dingen die je doet,
het maakt geen zin,
dat komt nooit goed!
Dus geef nu toch eens toe,
werk je gevoelens niet tegen
laat ze de vrije loop
hou op met die regen,
en laat zonneschijn in je leven
beken niet alleen zwart-wit!
er zijn zoveel meer kleuren dan juist dit
laat je gevoelens de vrije loop
dan is er misschien nog hoop!