Zonnige luchten betrekken,
het weekend is weer in zicht.
Eens was jij het licht,
dmij naar dat weekend poogde te trekken.
Nu probeer ik slechts de week te rekken;
het weekend te verslapen.
In het weekend proberen wij als gekken
onze pijn te verdrinken en ons aan vele dromen te vergrijpen.
De wereld ligt nog aan mijn voeten,
maar mijn voeten zijn zo ver weg.
Kon ik die wereld nu maar weer van dichtbij begroeten,
zodat ik mijn grenzen weer verleg.