je riep me bij je,
ik moest je vanalles vertellen,
ik moest dingen toegeven die totaal niet zijn gebeurd
je riep tegen me dat ik moest toegeven dat ik mishandeld word door mijn ouders...
terwijl jij heb eigenlijk was die me mishandelde
door jou ben ik gebroken...
door jou is mijn moeder gebroken
door jou ben ik mezelf beginnen verminken
snijden,het hielp even om jouw gezicht te vergeten
maar nu zie ik je terug elke dag
hopelijk is het vlug voorbij want ik ga eraan kapot