Je neemt me in jou armen
en streelt mijn lippen
ik voel onze harten warmen
leg mijn hoofd neer
en verdwijn in jou gedachten
MAAR,
dan kopt die klap
als een deksel op mijn gezicht
je bent nie bij mij,
maar bij dat wicht
ik hou van jou,
zielsveel
zie je dat dan niet?
en waarom breek je elke keer,
een stukje van mijn hart meer
Ik kan het niet omschrijven
en ook niet benoemen
maar ik weet wel,
dat je eeuwig in mijn dromen
blijft rondzoemen
'' jij neemt me in jou armen
en streelt m'n lippen
ik voel onze harten warmen
leg mijn hoofd neer
en verdwijn in jou gedachten''
het blijft een droom
en meer zal het nooit worden
maar een droom die ik koester
en voor eeuwig in mij blijft opgeborgen