Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de savanne
~*~*~*~*~*~
de savanne
leeuwen lekker luierend in de schaduw
te warm om te jagen
zij gaan 's avonds weer op pad
de cheeta verbergt zijn prooi
voor de leeuwen uitkijkend
zodat ze haar kroost kan voeden
stokstaartjes in hun holletje
eentje staat op wacht
voor alle gevaren die op de loer liggen
hyena's op zoek
naar een lekker karkas
hopend om de gieren voor te zijn
bavianen op zoek naar bomen
om zich te verkoelen
in de warme middag zon
~*~*~*~*~*~
Reacties op dit gedicht
louise vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
louise
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
01 maart 2002
Thema's:
[Dieren]