elke dag zijn we samen bij elkaar,
zonder 1 gebaar.
zonder jou zou ik niet kunnen leven,
want aan jou wil ik al mijn liefde blijven geven.
ik wil bij jou zijn mijn hele leven lang,
met jou aan mijn zij ben ik nooi bang.
toch wil ik je nooit meer laten gaan,
want jij bent de reden van mijn bestaan.