verzonken in gedachten
De tijd tikt langzaam door,
Maar ik lijk hier stil te staan
De minuten vliegen voorbij,
Maar ik kan niet verder gaan
De wereld die draait zo snel,
Ieder moment gebeurt er iets
Maar bij elke stap die ik zet,
Geen beweging, helemaal niets
Alles raast nu aan mij voorbij,
Ik probeer het vast te pakken
Wanneer ik dat probeer te doen
Lijkt mijn bodem weg te zakken
En beland ik in een diepe put,
Ik val diep in een pikzwart gat
Verzonken in mijn gedachten,
Daar waar ik de wereld vergat