Is het normaal als je voor een treinspoor staat en denkt
Zou ik er voor springen, zou ik het doen?
1 sprong en het is voorbij, je bent vrij
en ik denk het leven is niks voor mij.
Ik heb toch niks te zoeken hier
m'n enige vrienden zijn de glazen bier.
En die zijn toch zoo weer weg
Je word gek, wilt bier, maar het is op, wat een pech
De zelfmoordgedachtes steeds meer in je hoofd
Ja het moet en je geloofd
In een wereld zonder pijn
Want daar, daar is het wel fijn.