vergeven
ik kan niet meer
vergeven
vraag me dat nooit meer
pijn van mijn verleden
waarom leef je in mijn heden
ik ben verscheurd
door wat er is gebeurd
tranen vol van mijn verdriet
maar niemand die ze bij mij ziet
verstopt achter het masker met de lieve lach
niemand die mijn pijn merken mag
leven doe ik al lang niet meer
ik zoek de dood telkens weer
maar zelfmoord, dat kan ik niet
want dat doet mij meer verdriet
ik wil dood, maar leef maar door
ik vraag me af, waar doe ik het nog voor?
laat me gaan
maak een eind aan mijn bestaan