Kon ik maar vergeten....
kon ik maar vergeten die blik in je ogen
kon ik maar vergeten die spontane glimlach
kon ik maar vergeten de lieve woordjes die je tegen me zei
Want zoals ik nu naar je kijk ben jij het vergeten
vergat jij die terug kaatsende blik van mij ogen
vergat jij mijn blozende wangen
vergat jij wat je tegen me zei
Jij beloofde geen eeuwige trouw maar dat is ook niet
wat ik had verwachtte van jou
Het enige wat ik willen zou is dat jij
ooit met een zoete glimlach terug denkt aan die ene keer
en denkt ......ook toen voelde ik me gelukkig