Ik raak je kwijt hoe het komt weet ik niet.
Hoe ik dat gevoel heb verworven is me een raadsel.
In werkelijkheid weet ik dat je van me houd.
Hoe kom ik dan aan die waan.
Waarom voel ik me nu zo leeg,
Ik weet dat je van me hou.
Het gevoel gaat niet weg en het kwetst je diep.
Waarom voel ik dit nou ik wil je niet kwijt.
Door dit gevoel raakt ik je kwijt maar dat wil ik niet.
Want ik hou zoveel van je.
Maar het is te laat je bent al weg voor dat ik kon zeggen dat het me spijt.
Alles wat er rest is somberheid en eenzaamheid.