Gevlogen vlinders
Onze vlinders zijn weggevlogen
Ver de donkere nacht in.
Ze hebben ons niet bedrogen
Ik wil ze wel achterna
Maar durf niet zonder jou.
Ik wil ze vangen en terug zetten waar ze geboren zijn
Een paar voor jou en een paar voor mij.
Ik wil bij je zijn.
Vlinders zijn vrij om te vliegen
Ik wil ze samen met je vangen,
Ze de vrijheid geven in mijn hart.
Ik ben bang zonder jou, bang met jou.
Voel me veilig en soms alleen
Alleen vlinders weten dat.
Ik zoek ze wanhopig
en zal ze ooit terug vinden.