Ik wil bij je zijn.
Samen met jou voel ik me fijn.
Gezellig kletsen over wat dingen, wat geen ander begrijpt.
Alleen wij en geen zei.
Samen zijn we sterk en gaan we er gewoon samen voor.
Ik wil gewoon bij je zijn.
Jou lach, Jou armen, Jou lichaam..
Dat betoverd mij elke dag weer.
Jij weet veel van mij.
Wij zijn samen gewoon een apart paar bij elkaar.
Maar helaas ook de enige die er zijn.
Samen met jou dat maakt mij weer blij!