ik heb geprobeerd de andere kant op te kijken,
als ik je zag of als je keek
geprobeerd je te ontwijken,
maar alles was moeilijker dan het leek.
ik wil gewoon dichtbij je zijn,
alleen soms weet ik niet hoe dat moet.
jij bent mijn medicijn,
want met jou voel ik me pas goed.
ookal ben ik niet ziek,
toch voel ik me een langere tijd niet goed.
het enige wat helpt is jou muziek,
en niemand die dan nog iets vermoed.