zeven muntjes
wierook geurt vanille
het altaar vol met offers
warmte tastbaar
kaarsje brandt
schaduwen spelen zacht
kaarten getrokken
elementen versmelten
pendel rust voor gebruik
natuur naar binnen gehaald
de maan kijkt rustig toe
Artemis 22 november
bescherm en ik dank
bevrijdt mij van onderdrukte
gevoelens en maak me sterk
ik dank in stilte