het lijkt wel of je lichter wordt
jouw hand doorzichtiger dan eens
alwie je liefhebt laten staan
de vleugels kunnen eindelijk
uitgeprobeerd, evenals de trompet
goudgeel het patina uitschreeuwt
de maan bloedrood de zon verjaagt
vlees en botten tot helium vervaagd