Vechtend tegen haar eigen wil in...
Vroeger..
Elke dag een gevecht,
steeds weer die zelfste strijd,
elke dag weer die zelfste weg.
Na een tijd een gewoonte, een obsessie.
Niemand die me begrijp.
Te dik voelen, dat is hoe ik me voel.
Afvallen & niet eten is het enige wat ik nog wil.
Het valt niet te begrijpen
voor een andere,
Maar zij weten niet hoe ik me voel.
Nu..
Gedwongen te eten,
het gevecht tegen m’n eigen wil in.
Nog steeds te dik voelen.
Slecht voelen als ik eet, dat is hoe ik me dan voel van binnen.
Afvallen & niet eten is het enige wat ik nog steeds wil.
Neen, Neen nog steeds niemand die dat van me begrijpt.
Ik probeer in m’n eigen te beloven aan Hem,
om te vechten met het eten.
alleen, alleen voor hem.
Maar ik kan niets beloven…
22x11x’07