geleid naar een wereld
De woorden hebben je verlaten
Ze lieten je in de steek, alleen
Niemand die had het in de gaten
Je tranen zijn allang vervlogen
Geen troostende vrienden, alleen
De mensen hebben je voorgelogen
De angst sluipt zich langzaam omhoog
Hij neemt je bij de hand en leid je
naar een wereld waar je voor de dood koos