alles komt goed,
sta er 100% achter
ik had tijden dat ik het opgaf
en nergens meer voor wou gaan,
maar waarom zou ik de moed opgeven
heb nog een heel leven voor me
alles komt goed wees eerlijk tegen jezelf en volg je hart
ik heb veel geleerd van het afgelopen jaar
het is gewoon vallen en weer opstaan
het leven gaat met up's en downs
soms zijn er meer slechte tijden dan goede tijden,
maar het zal ook weer andersom zo zijn
in slechte tijden leer je, je echte vrienden kennen
weet nu wie me echten vrienden zijn en wie niet
alles komt goed
al sta je erzelf achter
blijf geloven en alles komt goed
*ik wil hiermee zeggen dat hoe klote het ook gaat, dat alles goed komt maar blijf geloven en geef niet op!