ik weet niet wat ik voor je voel,
maar ik voel wel dat je iets voor me betekend,
snap soms zelf ook niet wat ik bedoel,
waarom is liefde altijd zo vanzelfsprekend?
ik wordt gewoon blij als je naar me lacht,
of als je zwaait als ik hoi zeg tegen jou,
ik heb er over na gedacht,
en misschien dat ik dan toch wel van je hou.
x