Spel dat leven heet
Het zijn nu alweer een aantal jaren geleden
Toen jij uitvoerde, zo'n verschrikkelijke daad
Niemand die zich tegenwoordig nog afvraagt
Hoe het met de achter geblevenen nu gaat
Niemand ziet de tranen die liggen op 't hart
Die een waterval veroorzakendiep vanbinnen
Het was jou keuze, je zag geen andere weg
Je kon het spel dat leven heet, niet winnen