We zaten bij de familie
kletsens, luisterend over vroeger.
Pa aan het woord
over de goeie ouwe tijd.
Kattekwaad in de top
iedereen lacht.
Zusjes plagen, zoals het hoort.
iedereen lacht.
Even een kijkje in de toekomst
We zitten gezellig bij de familie
Suus aan het woord
over de goeie ouwe tijd.
Hah!, Weetje nog?
je lag boven op me
Ik huilde en jij lachte
hah! En toen kwam je klaar!
Geen verhalen voor mij
over de goeie ouwe tijd.
..tja