Zomaar tranen over mijn wangen
ik wil ze zelfs niet vangen
Waar komen ze vandaan
dus laat ze lekker gaan
Ben wel heel benieuwd waarom
of klinkt dit nu heel dom
Emoties weer te gaan ervaren
niet meer te evenaren
Zachtjes druppen de tranen door
ga ik er wel voor
Durven voelen heel erg diep
is dit de liefde die me riep
Voor mijzelf zit het wel goed
maar wat met het koken van mijn bloed
fladderende vlinders
bezorgde kinders
Zou het dit keer zonder pijn eens gaan
kijk ik eindelijk dat ware nu eens aan
Is dit wel voor ons bedoeld
ook al wordt het heel intens gevoeld
Onszelf te mogen zijn
zonder ellende en die pijn
Door de griep lig ik te dromen
zie van alles op mijn weg Nu komen
Zelfs spoken drijven er langsheen
tja, ben dus nog steeds niet van steen
Zullen wij elkaar gaan verzachten
kozen in de lange nachten
Of kruip ik stiekempjes terug in mijn hol
mijn koppie zit te vol
Heel alleen
voel ik me Eén
Eén en één is twee
wat doe ik hier nu mee?