Jij, mijn tweelingziel
bijzonder jou te leren kennen
Herkenning in onze ziel
geen seconde wennen
Heerlijk dat we elkaar hier tegenkomen
wie had dit kunnen dromen
Niet in relatie samen dit leven door
het is onze les, hier gaan we voor
Diepere verbintenis, bestaat er niet
In elkaars ogen kijkende
geen verdriet
Beseffend dat tijd en ruimte er niet meer zijn
in intensie de mens dienen, is fijn
geen afhankelijkheid van elkaar
een heel bijzonder jaar
Compleet-volkomen-Heiligheid
in spiritualiteit
In jouw ogen zie ik mijzelf
een bijzonder gewelf
Godsmaatjes-Spiritualiteit-De bereidheid
onszelf te overwinnen en te vinden
een heel bijzondere tijd
intenser dan beminden