~waar ik ook ga~
waar ik ook ga
of ik nu ook in het leven sta
je leeft nog steeds in mijn gedachten
het was omdat ik je graag zag
waar ik ook ga
of hoe het nu ook met me gaat
je zal er steeds zijn
wat wij hadden wat niet altijd even fijn
laat dit dan de les zijn
waar ik ook ga
en van wie ik ook houden mag
het was wat ik in jou zag
dat woorden niet konden beschrijven
het ging diep meisje,
het ging diep
en ik zal het niet zomaar opgeven
je bent nog steeds mijn gedachte
waar ik ook ga
wat ik ook doe
ik hield alleen van jou
~nouch~
~24november'07~