Ik hoef niet meer online te komen
want ik kan je niets meer zeggen,
we zullen niet msn'en
en oja..
ook ons mailcontact is (nu even) dood
Ik hoef niet meer online te komen
want je zult me niets meer zeggen,
je weet dat ik je heb geblokt
of misschien ook niet..
maar ik spreek je hoe dan ook niet aan
Ik hoef niet meer online te komen,
want ik kan er vanuit gaan
dat je uit jezelf, mijn woorden niet zult lezen
of oja!
..ik moet jou iets laten horen
Ik hoef niet meer online te komen,
want ik weet dat ik jouw woorden
niet kan lezen
en zonder dat ik iets vraag,
zul je (gelukkig) niet bij me zijn
Ik kan weer online komen
gewoonweg niet voor jou,
want ik kan mezelf voorhouden
dat mijn digitale leven meer was
dan jij alleen,
en dat jij meer was
dan mijn digitale leven alleen