Als je niet meer van me kan houden
stel dan het lijden niet uit.
Als je niet meer van me kan houden
wees dan niet laf, en neem nu een besluit.
Altijd zal er wel iemand zijn
die mij achterlaat met pijn.
Sommigen mensen zijn op aarde gezet om te lijden
en dat kan je dan helaas niet vermijden.
Misschien word ik er alleen maar sterker door
Zij die van me houden zeggen ga ervoor
Moeilijk om te blijven vechten
tegen wat ik noem 'de slechten'.
Zullen zij het van mij ooit winnen
of zullen zij zich ook bezinnen.
Lokroep weerklinkt en lijkt nu groot
maar zij die me echt moeten
maken deze dood.
Helaas verrijst deze telkens weer
en lonkt ze me keer op keer.