Wie bepaald er hoe je moet leven
Wie bepaald er wat je moet doen
Wie bepaald er hoe je moet denken
Wie bepaald er de weg van een zoen
Weet je de weg nog door die moeilijke paden
Kom je ooit nog eens terug
Blijf niet voor eeuwig dwalen
Eindig dit niet met een zucht
Maar met een leven vol geluk en vertrouwen
Waar vrienden je vrienden zijn
En jij je eigen leven bepaald
Een leven waar geen grenzen zijn.